Aramak

Saç Ekleme ve Peruk

Moğol Afro Kinky Kıvırcık Peruk Remy İnsan Saçı 13x4 sırma ön peruk Kıvırcık 4B 4C Dantel Ön insan saçı peruk Doğal Saç Çizgisi

(0 Yorumlar, 0 Değerlendirme)
Fiyat: ₺3 488.29 ₺7 421.81
Sku: #e140296
Kullanılabilirlik: Stokta var

Etiketler: PERUK

Bir renk seçin:
Bir beden seçin:

Bu ürünün tam açıklaması

250 % Yoğunluk Afro Kinky Kıvırcık Dantel Ön insan saçı peruk Siyah Kadınlar için

Malzeme: Genç donörlerden saf brezilyalı Remy insan saçı.

Saç Modelleri: Doğal Saç Çizgisi ve Bebek Saçı ile Afro Kinky Kıvırcık tarzı.

Saç Uzunluğu: 8"-26" inç.

Özellikleri: Döken Ücretsiz, Arapsaçı Ücretsiz, Düzgün Ağartılmış Knot

Kap Tipi: T Kısmı Dantel Peruk, 4x4 Dantel Kapatma Peruk ve 13x4 Dantel Ön İnsan Saç Peruk

Kapak Boyutu: Ortalama boyut, çevre 22-22. 5 inçtir.Küçük ve Büyük Boy mevcuttur.

Sipariş vermeden önce kelimeler

1.Saç rengi için: Saç renkleri saf insan boyalıdır, insan hatası nedeniyle renk farkı olan yaygındır, rengi resim olarak yapmak için elimizden gelenin en iyisini yapacağız.Lütfen bunu kabul edemezseniz sipariş vermeyin.Sipariş vermeden önce resim almak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

2.Saç modeli için: Aynı şekilde bukleler ve dalgalar yapmak için elimizden gelenin en iyisini yapacak profesyonel stilistimiz var.Ancak bukleler ve dalgalar el yapımıdır, küçük bir fark olduğu kabul edilebilir, lütfen anlayın.

3.Sipariş verdiyseniz, bu ifadeyi kabul edebileceğiniz anlamına gelir, değilse, lütfen sipariş vermeyin, teşekkürler!

Nakliye bildirimi

1.Düzenli siparişler için, onları 24 saat içinde gönderebiliriz, lütfen sipariş verildikten sonra adresin değiştirilemeyeceğini unutmayın.Ödeme yapmadan önce doğru adresi seçtiğinizden emin olun.

2. Posta kutusu adresi FedEx / DHL tarafından kabul edilmez, sipariş vermeden önce fiziksel adresi seçin.

3.Do Paket kaybını önlemek için FedEx/dhl'in paketi imzasız olarak ön kapınızda bırakmasına izin vermeyin.

4.Paketi almadıysanız, ancak teslim edildiğini gösteriyorsa, lütfen hemen bizimle iletişime geçin veya bulmak için yerel FedEx/dhl'nizi arayın. package.Do endişelenmeyin, paketi bulmanıza yardımcı olacağız, kaybı almanıza izin vermeyeceğiz.

5. Bazı ülkelerin uluslararası ithalat parselleri için KDV ve vergi talep etmesi yaygın bir durumdur.Lütfen vergilerin gümrük veya hükümetiniz tarafından abd veya Ali tarafından tahsil edilmediğini unutmayın Express.It vergileri ödemek alıcıların görevidir, lütfen anlayın.Gümrük politikalarınız hakkında daha fazla bilgi edinebilir ve yardımcı olabilirsek bizimle iletişime geçebilirsiniz.Lütfen varsa görevleri kabul edebildiğinizden emin olun.

Dünya Çapında Ücretsiz Kargo

Hemen hemen tüm dünyaya ücretsiz gönderim sunuyoruz.Genellikle Kuzey Amerika'ya 3-5 gün, Avrupa ve Avustralya'ya 4-6 gün, Afrika'ya 7-10 gün ve Güney Afrika'ya 7-15 gün sürer.

Kapak Boyutu hakkında

Peruk varsayılan olarak ortalama boyuttadır, peruk hakkında özel bir isteğiniz varsa, sipariş verdiğinizde lütfen bizimle iletişime geçin veya bir not bırakın.

Saç Uzunluğu hakkında

Web sitesinde listelenen saç uzunluğu uzatılmış uzunluktur.Kıvırcık ve dalgalı saçlar, düz saçlardan yapıldıkları için düz saçlara göre daha kısa görünür.Saç uzunluğunu ölçerken, saçı düz bir şekilde uzattığınızdan ve köklerinden sonuna kadar ölçtüğünüzden emin olun.

Saç Bakımı

Peruk %100 % insan saçından yapılmıştır, bakımı kolaydır.Kıvırcık saçlar için fırçalamak için tarak kullanmanızı önermiyoruz.Fırçalamak için geniş dişli taraklar veya elinizi kullanın.

Saçları Aldıktan Sonra

Ali Express Geri Bildirim bölümünde resimlerle hepimize 5 yıldızlı olumlu geribildirim verirseniz çok takdir edilecektir.İyi yorumunuz bizim için büyük cesaret vericidir.Memnun değilseniz, lütfen anlaşmazlık açmayın veya olumsuz geribildirim yazmayın.Bizimle iletişime geçin ve sorunu sizin için çözme şansı verin, size yardımcı olmak ve hizmetimizden memnun kalmanızı sağlamak için elimizden gelenin en iyisini yapacağız.

iade politikası

Paket teslim edildikten sonra 15 gün ücretsiz iade sunuyoruz.Öğeden memnun değilseniz ve geri dönmek istiyorsanız.İade detaylarını almak için lütfen bizimle iletişime geçin.

Öğelerin iyi durumda olduğundan emin olun conditions.No dantel kesim, yıkama yok, hayır process.Do saçları işlemeyin, aksi takdirde ikinci satışı etkileyecektir.

Lütfen iade posta ücretinin alıcının ücretinde olduğunu unutmayın.İade etiketimiz yok.Herhangi bir sorunuz varsa lütfen bizimle iletişime geçin.Sizi mutlu etmek için elimizden geleni yapacağız.

S1: Düzleştirilebilir, kıvrılabilir mi?

C: Saça kendi saçınız gibi davranın.Düzleştirici/düzleştirici kullanın, ancak kendi saçınızda olduğu gibi asla sıcak aletleri çok sık kullanmayın.

S2: Saçı boyayabilir veya ağartabilir miyim?

A: evet.Saç olabilir colored.As genel bir kural saçı koyulaştırmak saçı aydınlatmaktan daha kolaydır.Kuaförünüzün uzantıları boyamasını şiddetle tavsiye ederiz, bunları kendiniz boyamak her zaman istediğiniz gölgeden çıkmama riski taşır.Bir salona gidemiyorsanız, kaliteli bir saç boyası kullanın ve önce küçük bir örneği test edin.

Bu ürünün özellikleri

  • Doku - Kinky Kıvırcık
  • Paket başına öğeler - Sadece 1 Parça
  • Kaynak - Anakara Çin
  • Peruk Uzunluğu - uzun
  • Yapılan Yöntem - Yarım Makine Yapımı ve Yarım El Bağladılar
  • İnsan saç tipi - Brezilyalı Saç
  • Dantel Rengi - Orta Kahverengi
  • Temel Malzeme - İsviçre Dantel
  • Uygun Boyama Renkleri - #27
  • Öğe Türü - PERUK
  • Permalı Olabilir - Evet
  • Malzeme Sınıfı - Remy Saç
  • Dantel Peruk Tipi - Dantel Ön Peruk, Derin Kısım, Dantel Kısmı
  • Malzeme - İnsan saçı
  • Marka Adı - Büyüleyici Kraliçe
  • Kapak Boyutu - küçük, Büyük, Ortalama Boyut

Bu ürünü inceleyin

Oran:
0 Yorumlar

İlgili ürünler

Siz de ilginizi çekebilir
Siyah Şarap Kırmızı Katmanlı Düz Sentetik 13X4 Dantel ön Peruk Tutkalsız ısıya dayanıklı iplik Saç Doğal Saç Çizgisi Kadınlar İçin Peruk
₺810.74 ₺1 529.63
ürün açıklaması: saç tipi: 100 % yüksek kaliteli sentetik saç stil: i̇pek düz-yüksek bir at kuyruğu veya at kuyruğu giyiyorsunuz ve parçalıyorsunuz saç yoğunluğu: %150 ortalama yoğunluk(ağır %180 yoğunluk mevcuttur
Erkekler peruk insan saçı peruk Dayanıklı İnce Mono Erkek Saç Protezi Saç Değiştirme Sistemleri Tarak Ön Erkek Saç parçaları
₺2 416.37
ürün açıklaması model adı: oscar taban tasarımı: i̇nce mono merkezi, tarak pu ön, doğal saç çizgisi1 şeffaf poli cilt her yerde, giymek kolay,çok dayanıklı taban boyutu: 8 x 10 kesilebilir 7 *9 ,6 *8 erkekler
250 Yoğunluk insan saçı peruk 13X4 jerry kıvırcık Kısa Bob Peruk Şeffaf dantel Frontal insan saçı peruk s Siyah Kadınlar İçin
₺1 618.30 ₺2 889.74
ürün detayları peruk tipi: 13x4 şeffaf dantel ön kısa bob peruk saç doku: jerry kıvırcık yoğunluk: %250 mevcut uzunluk: 10-16 inç mevcut saç malzeme: 100 % remy insan saç genç donör ağartılmış
Sentetik saç dantel ön peruk gevşek kıvırcık ısıya dayanıklı peruk doğal saç çizgisi siyah kadınlar için
₺844.27 ₺1 241.44
ürün hakkında yarım el bağladılar dantel ön peruk ile dantel 2.5 i̇nç ayrılık uzay ön sentetik saç ısıya dayanıklı 160 santigrat dereceye kadar (320 derece fahrenheit) 22 i̇nç, düz doku, ombre 2 ton (tür hatırlatma:
EASIHAIR Kısa Sarışın Sentetik Peruk Kabarık Peri Kesim doğal saç Peruk Kadınlar için Açık Altın Günlük Cosplay Peruk İsıya Dayanıklı
₺378.36 ₺788.38
özellikler: 1. yüksek kaliteli peruklardan yapılmış %100 % ısıya dayanıklı iplik. 2. temizlemesi ve bakımı kolaydır, sadece soğuk suda hafif bir şampuanla yıkayın. 3. peruk, peruğa doğal, gerçekçi bir görünüm
saç Boyası Mutfak Catering için 240 amaçlı Esnek eldivenler
₺47.13 ₺78.61
tanım: - toz içermez, kalıntı bırakmaz, çapraz bulaşma riskini azaltır. - konfor ve esneklik için dikişsiz yapı ve çoğu eve dayanıklıdır. - yumuşak, nefes alabilen, korozyon önleyici ve su geçirmez, hijyenik ve